Cześć wszystkim "Graczom", którzy są lub chcą być "Ogniem" a nie "Ćmą".

Napisz kiedy byłeś na szkoleniu.
Awatar użytkownika
Adventurer
Site Admin
Kontakt:

]Cześć wszystkim…

Napiszcie kiedy byliście na szkoleniu i coś o sobie.

Skoro zachęcam was do przywitania się to sam się przywitam… anegdotą…

Wszedłem do sklepu, który reklamował się, że nie jest dla idiotów. Pytam sprzedawcę o to czy dostanę u nich dysk SSD. Facet patrzy na mnie z wyższością i mówi „Nie dostanie pan. Kupi pan, kupi…”. Rozbawił mnie. Chyba nie przeszedłem jego jakiegoś tajnego testu na idiotę.

Czemu witam się z wami tą anegdotą?

Bo chce wam uzmysłowić, że grupę dyskusyjną, którą dla Was stworzyłem dostajecie jako bonus do szkolenia. Nikt tu jednak nie jest idiotą. Niemniej jednak warto ustalić sobie pewne ogólne zasady.

Jak wiecie jesteśmy osobami, które uczyły się u rozmaitych trenerów opisanych przez Neila Straussa i mówimy o tym wprost. Wiemy też, że część naszych kursantów uczyło się u innych (Polskich a czasem też i zagranicznych trenerów). To wszystko jest zrozumiałe.

Chcę jednak, aby była jasność, że ta grupa dyskusyjna nie służy promowaniu innych trenerów i ich metod. Reklamowanie innych szkół nie jest więc mile widziane.

Czy to oznacza, że nie możemy rozmawiać o rozmaitych podejściach i stylach „Gry”?

Nie. Możemy rozmawiać o rozmaitych podejściach i stylach i będziemy to robić. Część z was wie, że ja stworzyłem sobie roboczy termin – MVA, czyli Mixed Venusian Arts.

Wszystko co jest wartościowe w temacie, którym się tutaj zajmujemy jest w kręgu moich zainteresowań. Jestem zarówno studentem jak i nauczycielem i z niejednego pieca chleb jadłem. Nie uważam też, że warto jeść tylko jeden rodzaj chleba, który na dodatek jest wypiekany tylko w jednej piekarni.

Zachęcam też was do przeczytania serii artykułów o falach „Gry”, bo to rzuci wam światło na miejsce z jakiego wychodzę i jaki wyznaczyłem kierunek.

Poniżej zostawiam linka:

FALE "GRY"

Pozdrawiam
Konrad (Adventurer)
Wiedza jest tylko pogłoską dopóki nie zaistnieje w ciele.
ODPOWIEDZ